Термопомпа TOSHIBA ESTIA POWERFUL HWS-P1105 (18.05KW)

  • Марка: Toshiba

Термопомпата въздух-вода Toshiba ESTIA POWERFUL HWS-P1105 се състои от два компонента: външно тяло HWS-P1105HR-E - 12.81/18.05kW и хидравличен модул HWS-P1105XWHT9-E 9kW.

 

Термопомпите Estia Powerful са разработени за региони със студен климат и осигуряват безпроблемно отопление през зимните студени дни. Термопомпата работи в термопомпен режим (без нагревател) при външна температура до -25°С, като номиналната мощност на системата се запазва до -15°С. Температурата на водата в системата е 60°С, което прави тази термопомпа уникален продукт на пазара в този клас.В режим на охлаждане термопомпата има работен диапазон от 7 до 25°С. Еstia Powerful е супер икономична благодарение на един от най-високите коефициенти на преобразуване (COP=4.88*).

Външното тяло работи изключително тихо. Двойнороторните дискове в компресорната камера изпомпват хладилния агент по иновативна технология, разработена единствено от Toshiba, като резултат от това е едва доловим шум от компресора в частичен товар. Специалната форма на перките, както и иновативното управление на DC вентилаторите, предотвратяват вибрациите и намаляват нивото на шум до 7 децибела. Като допълнителна функция вие имате възможност да задавате нощен режим за старт и стоп на системата.

Всички термопомпи Estia са оригинални японски продукти (100% произведени в Япония), което е гаранция за качество, надеждност, дълъг експлоатационен живот, както и най-високи нива на енергийна ефективност.

 

 

 

ВНИМАНИЕ!!!

 

Този продукт не може да бъде закупен on-line, тъй като изисква предваритено съгласуване с техническия екип на PowerClima. Моля при интерес да се свържете с наш представител на телефон +359 888 62 78 79

16 975,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена с ДДС: 16 975,00 лв.
Моля, изберете:
Купи на изплащане