Daikin MCK70YV

  • Марка: Daikin

Въздухопречиствател Daikin Ururu MCK70YV. Пречистване и овлажняване на въздуха в едно. Чист въздух благодарение на активния плазмен йонен разряд и технологията флаш стримър. Високоефективен HEPA филтър за улавяне на фини прахови частици. Мощна смукателна функция и тиха работа. Нов стилен и компактен дизайн. Приблизителна работа с един комплект филтри - 10 години!

 

 

Flash Streamer

Като използва електрони, за да предизвика химически реакции с частиците във въздуха, Twin Flash Streamer - два пъти по-бързо унищожава алергени като полени и гъбични алергени, и премахва натрапчивите миризми, за да осигури по-здравословен и по-чист въздух.

 

 

 

Дебит на въздушния поток:

 

В тих режим: 1 m3/min.

В нисък режим: 2,2 m3/min.

В стандартен режим: 3,5 m3/min.

В турбо режим: 7 m3/min.

 

Капацитет на резервоара за вода: 3,6 литра

 

 

 

    Според изпитванията, извършени в лабораториите на Института “Пастьор де Лил”, въздухопречиствателите на Daikin отстраняват над 99,98% от човешкия коронавирус HCoV-229E за 2,5 минути. Този вирус е от същото семейство като SARS-CoV-2 - коронавирусът, причинител на пандемията от COVID-19. Уредите бяха оценени и като ефективни на 99,93% срещу вируса H1N1 за 2,5 минути. H1N1 е вируса, причинител на обикновения грип. Това означава, че въздухопречиствателите на Daikin са допълнителна мярка в борбата срещу респираторните заболявания. Нашите компактни пречистватели тип “plug-and-play”, чиято ефективност се постига чрез комбинация от високоефективният електростатичен HEPA филтър, улавящ вируса след интензивно излагане на патентованата от Daikin технология Flash Streamer, който премахва вируса, могат да окажат значителен принос при намаляване на риска от предаване на респираторни вируси.

1 554,00 лв. 1 489,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена с ДДС: 1 489,00 лв.
Моля, изберете:
Купи на изплащане