За нас

PowerClima е компания с амбициозен екип, за която няма да чуете в шумни рекламни кампании. Нас ще ни препоръчат вашите роднини, приятели и бизнес партньори, останали доволни от нашата работа. Ние предлагаме климатична техника от водещите световни производители, доказали се през годините. При нас няма да намерите климатична техника със съмнително качество и неясен произход. Имаме за цел клиента да остане доволен, така че той да бъде нашата най-добра реклама.

 

На пазара има много фирми, които предлагат климатична техника. Една част от тях са коректни и в тях работят добри специалисти, за което ги поздравяваме! Друга по-голяма част в стремежа си към бърза печалба, пропускат или забравят важни, но задъжителни етапи при монтажа на закупентата от вас техника. Това води до влошаване на нейната работа, както и до по-краткия и живот! Ние гарантираме, че нашата монтажна група няма да спести нито една важна операция при монтажа на вашата климатична техника.

 

Нашата цел е да осигурим пълния пакет услуги. От консултацията, през продажбата, до перфектния безпрахов монтаж и евентуалното гаранционно обслужване (ако се наложи)! За целта ползваме пълната гама техника от водещите световни производители BoschHilti (пробивна техника), Metabo (професионални прахосмукачки) за да оставим вашия дом или офис чист. Refco (Вакум помпи, манометрични блокове, везни за зареждане ...), Rotenberger (Зарядни станции, конусни дъски, тръбогиби...) След като ви консултираме и изберем заедно вашия бъдещ климатизатор ще изберем най-доброто място за монтаж, (не най-лесното за нас) и ще го монтираме перфектно без да направим вашия дом или офис бойно поле. Накрая ще изхвърлим всички останали отпадъци от монтажа и ще почистим след нас! За вас остава само да се наслаждавате на вашата нова придобивка!

 

И накрая, но не на последно място, бихме искали да благодарим на всички частни и бизнес клиенти, които ни се довериха и останаха доволни и с които ще си партнираме успешно и занапред.